Меню
Seabreacher.bg in Facebook Български English


Seabreacher X

The Seabreacher X е един от най-напредналите в развитието си модели от всички произведени до момента потопяеми плавателни средства за спорт, туризъм и развлечение. Тази вълнуваща версия наподобява по размерите си модел J, но е технологично по-развита и има агресивната форма на бяла акула.

 
Вижте повече

Seabreacher Y

Новият плавателен съд – кит убиец, който по своите размери и мащаб се доближава до истинскияе вдъхновен и включва елементи от истинска Орка в дизайна си като голяма опашка на кит, нови гръдни перки и помпа за издухване на водата.The Seabreacher Y е оборудван с 260к.с. ROTAX двигател подобно на модел Х и предлага много от неговите възможности, но освен тях предлага на своите пасажери и пълна панорамна гледка през новия панорамен люк.


Вижте повече

Seabreacher Z

Моделът Z е първият Тhe Seabreacher с напълно прибиращ се шнорхел, позволяващ на пилота и пасажера да изпитат вълнуващо завъртане на 360 градуса. Моделът Z замества първият модел J като запазва приятелската форма на делфин, но е стандартно оборудван с 260к.с. Rotax двигател и предлага повече възможност за акробатични номера на вода от всеки друг модел.


Вижте повече

Seabreacher Sailfish

Вижте повече